Začínáme vařit s konopím

-          K vaření zle využít téměř celou konopnou rostlinu. Nejčastěji se však využívají palice a listy. Vaření z palic je lepší protože obsahují nejvíce THC.

-          THC se jen velmi málo rozpouští ve vodě, zato se skvěle rozpustí v oleji, tuku a alkoholu.

-          Pokud při vaření použijete některou z těchto ingrediencí, účinky jídla budou silnější.(např. kostka másla)

-          Teplota při vaření nesmí překročit 100 °C. Pokud ano, dojde k tepelnému rozkladu THC a tudíž k jeho znehodnocení.

-          Marihuana vydává velmi silnou vůni. Při vaření obzvlášť.

Příspěvek byl publikován v rubrice Jídlo a pití a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>